Op deze pagina kunt U alles lezen over geplande concerten aan de Lageweg 6 in Peize en de Kerk in Peize: de zogenaamde
                                            "Mariahoeve" concerten.
Deze concerten zijn een particulier initiatief om in een huiskamersfeer concerten bij te wonen van een uur, gegeven door professionele musici. Voor deze concerten wordt entree geheven.

Uitzondering hierop vormen de TRY out concerten. Deze worden gegeven door (pre)professionele musici die voor een belangrijk concert of concours staan. Hier vragen we een vrijwillige bijdrage na afloop.

Het programma voor seizoen 2017/2018 volgt hierna. Uitgebreide informatie op de desbetreffende pagina. Zie boven.

Zondag 8 oktober 2017 16.00uur Lageweg 6 Peize
Duo EL DUQUE
Doeke Oostra: zang, gitaar en luit
Jan van Dijk: gitaar en luit
muziek uit alle belangrijke stijlperioden van Middeleeuwen t/m 20e eeuw
Kortom: een heerlijke muzikale reis door de tijd.

Vrijdag 26 januari 2018 20.15 uur Kerk van Peize
Blokfluitist ERIK BOSGRAAF met ensemble speelt Franse Barokmuziek.

Zondag 11 februari 2018 16.00 uur Lageweg 6 Peize

GAUGUIN ensemble
Yfynke Hoogeveen     Klarinet
Loes van Ras             Piano
Dit gerenommeerde ensemble staat garant voor een uur prachtige muziek voor klarinet en piano.

Zondag 25 maart 2018 :Huiskamerconcerten Roden Lageweg 6 Peize
Ook de Lageweg is een concertlocatie met
BETH en FLO (ze waren hier al eens eerder)
Bestellen van kaarten gaat via de website van de huiskamerconcerten Roden.
Voor info over Beth en Flo: www.bethflo.com

Vrijdag en Zaterdag 6 en 7 april 2018 Kerk van Peize
Kamermuziekweekend Peize

Na het grote succes in 2017: ook in 2018 weer een Kamermuziekweekend.Dit keer op vrijdag- en zaterdagavond! NIEUW: Masterclass voor (amateur) strijkkwartetten

Zaterdag 5 mei 2018 20.15 uur Lageweg 6 Peize
Izhar Elias en Channa Malkin

Songs of Love and Exile
Izhar Elias gitaar, kreeg in 2011 de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs (net zoals o.a.Janine Jansen en Lavinia Meijer en Erik Bosgraaf)
Samen met Channa Malkin (zang) brengen ze een adembenemend mooi programma van een uur bij ons aan de Lageweg!