top of page

Philippe Elan en Reyer Zwart

Franse chansons

Zaterdag 21 september 2024 15.30 uur Kerk van Peize

Philippe Elan werd geboren in Frankrijk en is vanaf 1986 in Nederland komen wonen. In dat jaar maakt hij een vliegende start door het chanson concours van de Alliance Française te winnen.

Sindsdien is hij een veel-geziene vertolker van het Franse chanson, waarmee hij jaar na jaar in de theaters is te zien met solo programma’s samen met arrangeur, producer en vaste begeleider Reyer Zwart. Sinds 2013 treedt Philippe ook op met het Amstel Quartet, een beroemde saxofoonformatie die concerten geeft over de hele wereld. Naast zijn samenwerking met jazz en pop muzikanten heeft Philippe ook vaak opgetreden op klassieke podia onder andere samen met Holland Symfonia in 2009, Het Gemini ensemble en de Johan Willem Friso Kapel in 2013.

Philippe is vaak te gast in radio- en tv-programma’s waar hij pleitbezorger is van het Franse lied.
In de loop van de jaren heeft Philippe 13 albums en 2 DVD’s uitgebracht. 

Nederlande  bassist Reyer Zwart is een bekende musicus. Hij speelt  met vele bekende artiesten als Jacqueline Govaert, Daniël Lohues, Anne Soldaat, Freek de Jonge, Claudia de Breij,, Philip Kroonenberg and Tim Knol. 21 september deelt hij het podium met chansonnier Philippe Elan en speelt zowel gitaar als piano

Reserveren via bovenstaande knop of mail: mariahoeveconcerten@gmail.com of bel: 0505717693

entree: € 22,50  (t/m 23 jaar gratis. wel aanmelden via de mail. Er is een beperkt aantal gratis plaatsen)

bottom of page