top of page

  Fonds Vrienden van de

Stichting Mariahoeve

Om de concerten op het door de Stichting Mariahoeve aangehouden hoge niveau te kunnen bekostigen is meer geld nodig dan we uit de entreegelden ontvangen. Daarom is besloten het Fonds Vrienden van de Stichting Mariahoeve op te richten. We hopen daarmee een extra fonds te krijgen om de concerten op dit niveau te kunnen blijven organiseren.

Hoe wordt U VRIEND(IN)?

U kunt VRIEND(IN) worden voor elk willekeurig bedrag.  Is uw bijdrage € 50,- of meer dan krijgt U voor alle concerten een gereserveerde plaats. Wilt U graag twee gereserveerde plaatsen per seizoen dan wordt Uw vriendenbijdrage  €100,-

Uw bijdrage kunt U overmaken op: NL32RABO0322735939 t.n.v. stichting Mariahoeve ovv "vriend(in) 24/25"

Stichting Mariahoeve heeft de culturele ANBIstatus waardoor giften aftrekbaar zijn. Zie uitleg daarover op Culturele ANBI (belastingdienst.nl)

Voor seizoen 2024/2025 hebben we een prachtig VRIENDENCONCERT op zondagmiddag 27 april  2025  om 15.30 uur in de Kerk van Peize.

BETH en FLO  hebben een verrassend afwisselend programma! Schrijf vast in Uw agenda!

Beth & Flo: twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Betaalt u € 50,- of meer als vriendenbijdrage DAN IS DIT CONCERT GRATIS. Introducees betalen € 20,-
bottom of page