Fonds Vrienden van de

Stichting Mariahoeve

Om de concerten op het door de Stichting Mariahoeve aangehouden hoge niveau te kunnen bekostigen is meer geld nodig dan we uit de entreegelden ontvangen. Daarom is besloten het Fonds Vrienden van de Stichting Mariahoeve  op te richten. We hopen daarmee een extra fonds te krijgen om de concerten op dit niveau te kunnen blijven organiseren.

Hoe wordt U VRIEND(IN)?

U kunt VRIEND(IN) worden voor elk willekeurig bedrag!

Is uw bijdrage € 50,- of meer dan krijgt U eenmalig TWEE kaarten voor een concert naar keuze voor de prijs van één.

Bovendien krijgt U, als Uw bijdrage € 50,- of meer is, voor alle concerten een gereserveerde plaats.

Uw bijdrage kunt U overmaken op:

NL32RABO0322735939 t.n.v. Stichting Mariahoeve ovv Vriend(in) 2019/2020