In Seizoen 2019/2020 bieden we in de serie

"Kamermuziek in Peize"  in de Kerk van Peize

vier concerten aan.

13 december 2019 20.15 uur  BLOKFLUITKWINTET Seldom Sene met Klaartje van Veldhoven sopraan    (www.seldomsene.com)

Delight in musicke |

Songs, dances and fantasias from the English Renaissance

Anonymous, William Byrd, John Dowland, Alfonso Ferrabosco II, Thomas Tallis

29 februari  2020 20.15 uur In het kader van 75 jaar bevrijding het prachtige Quatuor pour la fin du temps  van O. Messiaen gespeeld door jonge veelbelovende musici:

Tim Brackman, viool
Jelmer de Moed, klarinet
Pieter de Koe, cello
Rik Kuppen, piano

18 april 2020 20.15 uur De STAALMEESTERS (naar Rembrandt van Rijn..): Rembrandt Frerichs (piano en composities),solobassist KCO Dominic Seldis, cellist Benjamin Glorieux en violiste Maria Paula Majoor. Met Rembrandt weet je dat je zeer aangename jazz gaat horen! Eigenwijs, baanbrekend en virtuoos: Rembrandt neemt u  mee op klankavontuur, in verschillende stijlen en genres. Hij laat zich  inspireren door de schilderijen van Rembrandt, Van Gogh en Mondriaan en laat grenzen vervagen tussen klassiek en jazz.  Naast eigen composities staat er werk van Bach en Messiaen op de lessenaar.

24 mei 2020 15.30 uur Duo Amacord en duo Brackman/Le Coultre Een muzikaal kwartet van twee pianisten en twee violisten met een  zeer afwisselend nog nader te bepalen programma van Bach tot Shostakovich.